Post by booksvedringschicrei on Feb 11, 2022 15:59:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR:SuperTrudna Akcja Rajdowa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR:SuperTrudna Akcja Rajdowa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ STAR:SuperTrudna Akcja Rajdowa 2022 version ▞▞▞
KENDALL & KYLIE アドベンチャー ybf
Uwielbiam tę grę, która sprawia tyle radości, że możesz grać ze znajomymi
Dobra gra, ale zawiera q dużo reklam, a kontrola nie jest dobra
Fajne dzięki za aktualizację na nowej stronie, a zielone światło jest trochę bardziej jasne, jak jest teraz i jestem niesamowity
jego online da im nie gana pobierz to
Bardzo lubię tę grę! Ale… jest opóźniony… I… tak trudno to zagrać, jeśli jesteś zbyt opóźniony… I nienawidzę tego…
to niesamowite, ale na początku po prostu nie mogłem zrozumieć, jak używać elementów sterujących, ale teraz mogę to świetna aplikacja
To bardzo miłe, bc za darmo! Nie musisz używać pieniędzy ani niczego, za darmo, za darmo, za darmo!
To dobrze, ale ma za dużo reklam. Chciałbym, żeby ta gra nie miała reklam😔 ale życzę miłego dnia!
STAR: Super Tricky Amazing Run Аркаде qcg
Nie polecam za dużo reklam i strasznie zacina najgorsze jest to, że jest to podróbka FallGuys więc lepiej kupcie za te 72 złote FallGuys.
Czadowa gra ciongle wygrywam
Ta gra jest fajna i dobra, ale ta gra została skopiowana z Fall Guys: Ultimate Knockout. Ale nieważne, zrobiłeś wersję mobilną, więc jest w porządku. Trzy gwiazdy.
Zabawne, ale zbyt dużo reklam i jest tylko 5 poziomów.
Gra jest do niczego cały czas się przyniej wściekam jak idę do poprawy by móc mieć koronę to moja postać stoji nie polecam bardzo polecać tej gry bo bardzo się zacinam nie wymienię bo zabługo będzie trwać jeszcze raz nie polecam gry
Jest jak spadają chłopaki jest ok
Naprawdę kocham tę grę, ale jednym problemem jest usterka. i istnieje prawdopodobieństwo wyświetlenia reklamy w trybie offline. i używam telefonu komórkowego. Naprawdę jestem zdezorientowany, jeśli złośliwe oprogramowanie istnieje na urządzeniach mobilnych.
Wow
Dodajcie więcej mini gier i dodajcie grę, że graczi. Proszę! Pozdrawiam czytających..
Bardzo podobne do pełnych facetów na komputerze.
Słaba gra
Astalawista wy skurwy syny rutkowski patrol
Nieźle, ale nie lubię tej gry
Nie wiem o wszystkich innych, ale ta gra JEST SUPER ZABAWNA! to jak jesienni faceci, z wyjątkiem reklam (przeważnie pod koniec rundy), a awatary to myszy. Wszystko w tej grze jest bardzo podnoszące na duchu i zabawne. W przypadku gry offline zrobiłbym wyjątek. Opóźnia się tylko trochę, ale nie za dużo. Teraz, jeśli naprawdę chcesz grać w Fall guys i nie masz odpowiedniego urządzenia do gry... TA GRA BĘDZIE CZEKAĆ POD TWOIM WEJŚCIEM!😇😇😇👍👍👍
Kiedy zobaczyłem, jak gra w to moja młodsza siostra. Chcę też z nią zagrać, ale kiedy gram w pierwszą grę, jest w porządku, ale kiedy gram po raz drugi, jest to glitcy + ładowanie. To przerażające, a poza tym nie mogę nawet dołączyć i bawić się z moją małą siostrą. Proszę umieścić w tej grze znajomego z dołączeniem. Nienawidzę socer boll, moja drużyna nie miała nawet żadnego Briana. Bardzo mnie denerwują Pomagają czerwonej drużynie wygrać Ugh!.pls to naprawić Chcę grać z prawdziwymi ludźmi.
To byłaby naprawdę świetna gra, gdyby nie była tak leniwa i marznąca, a ktokolwiek powiedział, żeby chodzić tak
Yra ok
Śliczna gra
Reklamowana jako gra wieloosobowa, tak naprawdę nie jest. Sterowanie działa dobrze, ale ponieważ są boty, jeśli masz kolegów z drużyny, grają oni w zasadzie odwrotnie niż powinni.Jedynym powodem, dla którego dałbym to zagrać, jest to, że nie jesteś dobry w prawdziwej grze z jesiennymi facetami
Lubiłem to. To dobra gra, dobra fizyka. Co mi się nie podoba, to czasami opóźnia się i jest to zdzierstwo z jesiennych facetów
Nie chcę dawać tej grze 1 gwiazdki w tej grze jest wiele problemów 1 poziomy jest bardzo mało poziomów 2 na ostatnim poziomie wszyscy spadają bardzo szybko na ostatnim 3 poziomie w piłce nożnej każdy idzie na niebiesko przegrywa za każdym razem, gdy czerwony wygrywa to są wszystkie problemy, które mam, zaktualizuj tę grę i ulepsz ją, jest tak wiele problemów, więc zaktualizuj tę grę szybko i ostrzeżenie, nie pobieraj tej gry, dopóki ta gra nie zostanie zaktualizowana
Nie jestem w stanie kontrolować gracza... Myślę, że to za mało klawiatury podczas grania w grę... Jeśli mam wykształcenie za pierwszym razem, to lepiej i mogę grać...
Lubię tę grę, ale kiedy skakałem, zaczyna się za bardzo nurkować. Naprawdę tego nienawidzę, próbują mnie popychać. Dałem 2 gwiazdki, bo to denerwujące i opóźnione. Proszę naprawić tę grę
Doskonały! 🙏👌👌Jedynym problemem jest to, że czasami się zepsuje i uniemożliwia mi granie, co oczywiście deweloperzy (jedyny czas się zepsuje to, gdy gram na poziomie, w którym muszę unikać owoców, a potem zaczyna się zepsuć) naprawią to inne niż to, że jest to w 100% dobrze wykonana gra i naprawdę urocza. Naprawdę zabawne i dodatkowe, gdy zaczniesz grać. A ja lubię chomiki, a nie zwykłych facetów. 💛💛.
Co za guwno, ale czyam, że to będzie super gra nie chce się zainstalować nawet😤🖕🖕
Fajnie, ale za dużo reklam
Uwielbiam tę grę, ale jest zbyt wiele reklam, plz, pozbądź się tego, ponieważ kiedy po raz pierwszy gramy w grę, to przed rozpoczęciem gry jest adsssss😨😨😑😑😑🙄🙄🙄🙄
Ta gra jest naprawdę urocza i zabawna! Ale nie podoba mi się, że jest dużo reklam. Jeśli chodzi o grafikę, jest to dobra gra, ale żałuję, że czasami może być trochę lepsza. Poza tym, jeśli istnieje sposób na zabawę z przyjaciółmi, byłoby to niesamowite. Dzięki 👍😊
kocham to jest niesamowite i możesz wygrywać gry, aby zdobyć pieniądze i nowe skórki, uwielbiam to Pobierz tę grę teraz, aby zdobyć nowe skórki i zostać profesjonalistą i legendą pobierz tę grę teraz odblokowałem skórkę pikatchu woooooooo hoooooooo muszę iść yyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiipppppp pa chłopakisssssssssssssss
Ta gra jest najlepsza. Jeśli gram poziomy, są reklamy. Fajnie, bo musisz odblokować kostiumy, ale ja nie mogę zostać VIP-em. Poziom nokautu jest naprawdę trudny, ale cały czas wygrywałem. Stroje Noob są urocze. Kocham tą grę. Może nie mogę odblokować VIP. Dobrze. Ćwicz więcej. Reklamy są ważne 😀🥳😊
Ok, ta gra jest tak duża, że mogę dać 5 gwiazdek. Ta gra jest najlepsza, ponieważ ma tak wiele gier, ale czy jest to jedna gra, którą widzi, ale nigdy nie gra, co to za gra? W porządku, ale nadal daję 5 gwiazdek i mam nadzieję, że ta gra, w którą nigdy się nie gra, może kiedyś zagrać. Ok, dziękuję za tę grę. Cześć.
Super ta gra mamy opcje, że losuje nam mapę do grania albo możemy ją wybrać można się przebierać w różnych konfiguracjach i mieć na mieć na sobie i minki można sobie poszukać tej gry jak się gra na wciągniecie i płatnego w tej grze nie ma oprucz vipa ale kto chce może pójść kupić bo nie jest do grania i po każdym poziomie jest reklama według mnie tylko do gierki
Gra fajna ale... NIE MOGE CHODZIĆ!!! I u mnie jest co chwilę reklama, a jak wyłączę internet i/lub WI-FI na nie działa!😡
Lagi i same lagi z kamerą
Świetna gra na dni, w których nie mam czasu na zabawę i niesamowitą, proszę, baw się dobrze.
4 gwiazdki, ponieważ w moim telefonie są pewne problemy, mówi, że jest zatrzymany, a następnie zacznij stop start stop to nadchodzi, czy możesz to naprawić
Uwielbiam to, ale dodaj kilka aktualizacji, takich jak na przykład aktualizacja świąteczna lub aktualizacja wielkanocna, i obniż ceny w grze! Że tak PLSSS dodaje te rzeczy do gry. Do widzenia
To dobrze, ale pobranie go na mój telefon zajmuje dużo czasu, po prostu się resetuje Mam za to 2 gwiazdki, ale sama gra jest dobra
Uwielbiam tę grę, kiedy po raz pierwszy w nią zagrałem i wygrałem. Więc polecam.
Za dużo reklam, więc 4 a tak po za reklamami do super 🥰
Bardzo fajnie, bardzo fajnie. Podoba mi się ta fajna gra. Proszę, zróbcie kilka innych dobrych gier, a ja chcę być szczęśliwy, proszę, spraw, żebym był bardzo szczęśliwy.
Kocham tą grę! To naprawdę dobry problem polega na tym, jak powolne są sterowanie i reklamy, ale poza tym ta gra jest urocza i zabawna!!!!! 5 gwiazdek!