Post by booksvedringschicrei on Feb 11, 2022 15:53:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Много ми хареса играта, но тогава бъговете започват да се появяват на ниво 6... трябваше да избягвам черепа на змията, защото само приближаването до него прави играта неотзивчива. Продължавах да се губя, така че потърсих къде да отида. Лабиринтът с мастило не се свързва добре. (трябваше да мина през мастилото, защото дърво с максимален размер не може да достигне от другата страна) за щастие битката с шефа беше лесна (след като се натъкна на някои спойлери) и след победата на играта... едно от последните 2 части от пъзел беше вътре в черепа на бъги змия... Готово...
доста е добър, но е lvls 3 и на цена пари трябва да изтрия играта, за да взема истинската игра и да се отърва от моите stickmen, които отнеха часове след часове, за да го направя, затова му давам 3 звезди
Наистина обичам тази игра, забавна игра, добра графика и вълнуващи приключения, единственото нещо е, че искам още глави. Освен това е невероятна игра. Благодаря!(:
Първите две нива наистина много ми харесаха, но третото те кара да си купиш третото, честно казано е просто загуба на време
Дадох на това две звезди, защото ви позволява да играете само две глави, би било хубаво, ако можете да изиграете поне три глави.
играта е супер но защо не ми дава да отида на 3 ниво??
Това е доста добра игра, но когато умреш, започваме всичко отначало, веднъж получих резултата си от последния път и след това умрях и бях бесен, така че ако можете да поправите тази грешка, ще ви дам пет звезди и ще запазя тази игра игра
Draw a Stickman: EPIC 2 Авантуристичке pks
Може да рисуваме много неща👍
Това само губи място на телефона ви. това само ви позволява да отидете на второ ниво, преди да трябва да платите. 2 звезди⭐⭐, защото беше страхотна игра, докато не трябваше да платя. не съм платил.
Отначало е хубава,но след известно време става гадна,защото не можеш да си смениш героя
Играта е интеренса
Clumsy Ninja Dobrodružné mvh
Страхотно
Това е страхотна игра, но... ДА ПЛАЩАТЕ, ЗА ДА Я ЗАВЪРШИТЕ? А ХОРАТА БЕЗ ПАРИ? Страхотна игра над всичко, но просто направете тази пълна, а професионалната просто ви кара да имате всички моливи, добре, моля??
УЖАСНО, когато отворя играта има проблеми и е много трудно да се обясня има това нещо, което предполагам, че е менюто, но има около 20 от тях и те са наистина малки, след което се променя на това странно нещо, всичко е зелено и отново там са около 20, ако са.
Нарисувано бело
Qko
За мен играта ми харесва за вас не знам .
Наистина харесвам играта, наистина го правя, просто...защо трябва да играем, за да продължим приключението? Просто наистина съсипва момента, който имате, когато се опитвате да спасите корумпирания си приятел. Ако можете да промените това, бих дал тази игра 5 звезди.
Обичам тази игра! Невероятно е, цената е страхотна! Но ето нещото, невъзможно е да се победи играта, големият змийски череп в Frog Bog кара героя ви да не прави нищо, единствените опции, които имате, са да нулирате нивото. Прави невъзможно спасяването на приятеля си. Разбрах, че сте направили третата игра, но тази игра все още се разпознава и играе.
Това беше наистина добра игра. Има само 2 неща в тази игра, които не ми харесват. Направих супер сладък герой като приятел, но той беше покрит с лилаво, така че беше трудно да се види как изглежда. Също така не ми харесва как трябва да плащам, за да продължа играта, въпреки че в името пише, че е безплатна. Това е игра за деца. Децата нямат пари. Ако можете да го направите БЕЗПЛАТНО, както го казва името, и да не покривате един от героите в лилаво, би било много по-добре.
Толкова много се опитах да нарисувам прилична фигура, но продължих да натискам бутона „Не трябва“ случайно, защото беше на странно място. Трябва да имаш нещо, което да те пита дали си сигурен, че си свършил работата с героя... Бях почти завършен и много горд
Тази игра е най-добрата
Трябва да купя нива защо не може да е безплатно, добре е, но не е безплатно. Напразно си оправдахте надеждите ми. И трябва да пише демо в заглавието.
Draw a Stickman: EPIC 2 Cabaran tmkt
Става.
Няма пет, защото продължава да изостава и продължавам да се налага да рестартирам главата. Аз съм само на глава 2 и изостава много. Говоря за това, че не се зарежда правилно, не ми позволява да направя Stickman, а това замразява играта ми и ми казва, че умрях, въпреки че бях в пълно здраве. И те също не ми позволяваха да правя нищо, за да бъда честен. Единственото нещо, което ми позволяваше, беше да се движа през повечето време. Но когато всичко замръзваше и изоставаше, виждах само бутоните и не можех да помръдна.
Изтеглих безплатната версия за дъщеря ми, след което продължих и я купих, когато тя не можеше да продължи, по-рано днес купих допълнително изтеглената по-долу за 99 цента. Сега няколко часа по-късно цялата игра просто се рестартира, сякаш никога не съм платил за нищо от нея. Силно раздразнен!! Имам нужда от някой, който да се свърже с мен, за да поправя това. Благодаря ти
Много забавно!! Имах проблем преди, но го поправих! Много ми е тъжно, че трябва да плащам, за да продължа, но трябва да изкарвам пари по някакъв начин.
Това беше детска игра! Но рекламата на мобилна игра просто я разваля🙄 Ще й дам 5 оценки! Винаги за моето детство!
Това е забавно! Харесвам всичко, въпреки че трябва да платя за още един, продължавам, глави и чакам дълго. Ето защо поставих 4 звезди. Както и да е, надявам се и вие да се забавлявате, имайте търпение да изчакате!
Всеки път, когато се стопя или умра и когато се появи реклама, просто щраквам върху Продължи, но започвам от началото, това губи батерията ми и би било по-добре, ако можем просто да продължим
Играта не е лоша, единственият проблем е, че имам голям проблем, не мога да играя на другите нива, защото трябва да я купим, моля, поправете това, моля, направете го безплатно, така че ще дам 2 звезди
Draw a Stickman: EPIC 2 Nuotykių npap
Обичам тази игра, но има малък проблем, така че нека ви кажа, момчета, когато приключих с глава 2, не можах да отида по-далеч, беше заключена идк защо, но не ми позволява да играя глава 3, бях много разочарован че така дадох 1 звезда по-малко съжалявам. Все още трябва да помогнете малко. Беше чудесно! Но само 2 глави...
Първо, обичах тази игра от някои популярни ютутъри, които я играха. Но се връщам към тази игра. За да видите, можете да играете само 2 нива, преди да платите. Завърших всички нива, но сега спасяването ми свърши. Тази игра имаше огромен провал
Не знам защо всички продължават да мразят тази игра, защото не е безплатна. В описанието пише, че първите ТРИ нива са безплатни. Не цялата игра! Все пак наистина е добра игра. Хората, които имат РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ, получават безплатен пропуск. Просто не бъдете хленче или оплакване. Ако платите малката такса, ще видите, че наистина си заслужава! (Въпреки това би било хубаво, ако имаме още няколко безплатни нива или дори цяла безплатна игра!)
Толкова е трудна и в началото не знам как да я играя, просто не я разбирам, мразя тази игра, ако можех да й дам 0 звезда, бих искал и когато рестартирате, не можете да причините, че има нужда от wifi или клетъчни данни, мразете я така че не е подходящ за игра за деца, мразя го bwiset gumawa nito kung pilipino kayo naintindihan nyo yan. Sana дайте играта като я офлайн para nmn kahit alng wifi на достъпна цена. Eh kung addictive nga mas magiging addictive yan kung offline. Надявам се, че разбирате и моля, направете го офлайн, това е всичко
Супер игра
Аз обичам тази
Е, графиката на тази игра е страхотна и е напълно креативна. Обичам я толкова много, но единственият проблем е, че трябва да платим, за да започнем да играем глава 3. Би било хубаво, ако не трябваше да плащаме, иначе играта беше страхотна и невероятна, така че оценявам тази игра с четири звезди.
Тази игра дори не е толкова интересна, спрете да сте толкова гладни за пари и може би може да се играе повече
Draw a Stickman: EPIC 2 Cabaran tmkt
Здравейте, бих искал само да ви кажа, че се качих само до второ ниво и им хареса, но е трудно ще продължа да ходя до онази малка локва, която продължавам да губя, все пак там можете да сложите дъска там научете къде е вашият, но да, балансът е по-лесно, колкото повече ставате, толкова по-трудно знам, че ще ставате все по-трудно и по-трудно, но искам да ви задам този прост въпрос дали се качва до ниво 2 или 9 Ще се кача до ниво 10 до 2 20 благодаря чао и аз и се надявам, че ще